BIOREZONANCA U SURADNJI S RIZK LJEKARNAMA

BIOREZONANCA U SURADNJI S RIZK LJEKARNAMA

Komplementarna medicina ispunjena je sa sofisticiranim i preciznim dijagnostičnim i terapijskim postupkom – biorezonancom. Kako je ljudsko tijelo izrađeno od milijuna živih stanica koje emitiraju slabe elektromagnetske signale, unutarnji i vanjski utjecaji stvaraju poremećaje u zdravom organizmu i narušavaju stanicama harmonično titranje.

Biorezonantna dijagnostika i terapija sve je češći odabir osoba koje žele neinvazivan, bezbolan način održavanja optimalnog zdravstvenog stanja organizma.
Uređaj SENSITIV IMAGO namijenjen je neinvazivnom sveobuhvatnom biorezonantnom testiranju svih procesa u organizmu.

Upoznajte Almu – našu suradnicu!

 

ALMA BUNIĆ dipl. ing. preh. teh., Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu

 • stručno usavršena za wellness managera, fitoterapeuta, terapeuta biorezonacom
 • pohađa specijalistički studij nutricionizma na Prehrambenom fakultetu u Osijeku završen početni stupanj makrobiotike
 • voditeljica i osnivačica Škole za prehrambenog savjetnika na Galbanum učilištu
 • izdala dvije knjige „Sokovi za zdravlje i vitalnost“ te „Prehranom i vježbanjem do zdravlja“
 • kontinuirano održava radionice na području sirovojelstva i sirove hrane te sudjeluje u pisanju knjige Mihaele Devescovi
 • edukator na području sportske prehrane (judo klubovi Zagreba), individualan rad s nogometašima, košarkašima, fitness trenerima i dr.
 • vodi tematske edukacije za širu populaciju i sportaše u fitness centrima predavač na kongresu Fitness učilišta
 • rad na projektu „Planiranje 5 balansiranih obroka u danu“ i dostava istih putem cateringa
 • 12 godina iskustva na izradi jelovnika za osobe koje žele regulirati tjelesnu težinu te osobe s određenim zdravstvenim problemima
 • tolerira veganstvo i drži predavanja na temu veganske prehrane – na što paziti, gdje može doći do problema kod prelaza na veganstvo; osobe koja želi u proces veganstva gdje se upoznaje s novim namirnicama i njihovim izvorima
 • redovito sudjelovanje u prilozima o zdravoj prehrani u medijima (radio i televizija): Zdrav život, Zdravlje na kvadrat, Baby bonus
 • sudjelovanje u emisiji „Dobro jutro Hrvatska“ – priprema idealnog doručka za sportaše
 • sudjelovanje na konferenciji „Debljina, nova bolest“ i „Ljubav, kg, novac“
 • prisutna je na mnogim međunarodnim kongresima s područja nutricionizma, integrativnog pristupa zdravlju
 • u privatnoj tvrtki, od njezina osnutka 2007., radi na individualnim pregledima biorezonacom, savjetovanjima iz prehrane, izradi jelovnika, mjerenju masnog tkiva, procjeni vitamina i minerala, savjetovanju o dodatcima prehrani i dr.

BIOREZONANCA U KOPRIVNICI

Pregled uređajem u prosjeku traje 20 minuta, a sveukupna analiza upotpunjena je dodatno i savjetovanjem. Prije pregleda važno je ukloniti sve metalne predmete koje osoba nosi poput nakita, ključeva ili mobitela, osim onih koji su već ugrađeni u tijelo, a kako isto ne bi ometalo frekvencije koje prolaze kroz tijelo za potrebe sveobuhvatne biorezonantne analize. Proces je potpuno bezbolan i nije štetan za zdravlje. Postavljanje slušalica na glavu i polaganjem ruku na metalnu plohu, uređaj prolazi kroz sve organe tijela, ali i njihove žlijezde i sluznicu te na kraju daje rezultate postoje li toksini u tijelu, loši mikroorganizmi, aditivi ili peludi na koje je potrebno obratiti pažnju.

Na kraju postupka, kada uređaj prikupi sve potrebne podatke, tada se savjetuje i preporučuje prehrana koja bi se trebala konzumirati, a koja izbjegavati, dodaci prehrani koji će pozitivno utjecati na sustav, odnosno organ koji ima predstavljeni problem vidljiv biorezonancom.

Nutriforma i Ljekarne Rizk zastupaju holistički i individualiziran pristup u zdravlju promatrajući osobu kao cjelinu. Alma dolazi u Koprivnicu jednom u mjesecu te djeluje u prostorima Male Yoge (Duga Ulica 1, Koprivnica). Nakon Almine stručne obrade testiranja, u našim ljekarnama ćemo Vas savjetovati o kvalitetnim dodatcima prehrani i tradicionalnoj biljnoj terapiji. Tu smo za Vas i online, putem inboxa na našim društvenim mrežama – FACEBOOK I INSTAGRAM poslovnom profilu.