Vrijeme je za DETOKS organizma – već sada

Vrijeme je za DETOKS organizma – već sada

Pretjerali ste u blagdanskom jelu i piću, osjećate tromost i bezvoljnost? U zimi uglavnom ograničimo kretanje, zapostavimo vježbanje i zatvaramo se u kuće. Sada je idealno vrijeme za uklanjanje nakupljenih toksina odnosno otpadnih tvari našeg metabolizma. Jednom godišnje vozimo naš automobil na servis. Neka detoks bude vaš poslije-zimski servis.

Pratite ova tri osnovna koraka u čišćenju organizma, podignite svoj nivo energije i izgledajte bolje:

1. Potaknite čišćenje crijeva

Povećajte unos vlakna, ona pospješuju probavu ali i uklanjanje otpadnih tvari. Dodatno, smanjuju apetit i služe kao hrana našim „dobrim bakterijama“ u crijevima. Ako još niste, probajte unijeti u svoju prehranu chia sjemenke, sjemenke lana ili Psyllium ljuskice.

2. Očistite jetru

Jetra je glavni čistač našeg tijela ali i mjesto pohrane masnih stanica. Oslabi li jetrena funkcija, dolazi do nakupljanja toksina u jetri. Hrana koja izvrsno čisti jetru: grejp (ne konzumirati ako koristite lijekove!), kurkuma, hren, limun, luk, češnjak, brokula, leća, artičoka. Iskoristite buđenje prirode i probudite svoju svijest – koristite ove namirnice u prehrani barem sada. Imate već neki poremećaj rada jetre poput „masne jetre“, povišenog kolesterola/masnoća u krvi, povišenih jetrenih enzima?

U našim ljekarnama pronađite kvalitetne proizvode i sačuvajte funkciju vaše jetre, očistite tijelo od toksina:

Sikavica u obliku kapsula ili bezalkoholnih tinktura

Ekstrakt sjemeni grejpa Citrofit

PANACEO medicinski preparati zeolita oslobodit će vaš organizam od teških metala, slobodnih radikala i bolesti koje isti uzrokuju

 

3. Uravnotežite probavni sustav

Nahranite svoje „zdrave bakterije“, napunite organizam raznim voćem i povrćem/vitaminima i mineralima. Na taj ćete način osigurati kontinuirano i svakodnevno čišćenje nakupljenih otpadnih tvari, osjećat ćete se i izgledati bolje. Neka hrana bude vaš lijek – čak 70-80% imunoloških stanica nalazi se u našim crijevima.

 

Alga spirulina prava je riznica vitamina, minerala i klorofila koji dodatno pomažu kod umora. Idealna je za osobe izložene stresu, kod oporavka od bolesti.

Sok aloe vere prirodno uravnotežuje cijeli probavni sustav

 

Koristite prema potrebi kvalitetne probiotike ( zdrave bakterije) VIP probiotik synbiotic aktiv plus

RECEPT PLUS ZA BOLJE RASPOLOŽENJE

Koristite eterično ulje limuna za sretne vibracije. U svrhu čišćenja jetre nakapajte 1-2 kapi eteričnog ulja limuna na čajnu žlicu meda ili šećera te pomalo otapajte u ustima. Primijenjeno u difuzeru dezinficirat će prostor, razbistriti um i podići vaše raspoloženje/koncentraciju.

Niste sigurni od kuda krenuti, imate više lijekova u terapiji i ne znate koju hranu/dodatke prehrani smijete koristiti? Obratite nam se s punim povjerenjem, naši će vam ljekarnici pomoći savjetima kako pravilno detoksicirati svoje tijelo i koji je proizvod najbolji za vaše potrebe, a obratiti nam se možete i putem online savjetovališta (mail ili inbox).

 
„Poštovani, pišem s ciljem osvrta na nedavno održano savjetovanje s magistrom Matejom Križanović. Uz profesionalan i stručan individualan pristup, moram istaknuti odličnu komunikaciju koja uključuje odgovore na sva postavljena pitanja (a bilo ih je mnogo). Magistra je izrazito pristupačna i uvijek spremna pomoći. Preporučene preparate redovito koristi cijela moja obitelj te smo iznimno zadovoljni, a učinci su vidljivi. Također moram naglasiti kako su svi zaposlenici u Frankopanskoj (tamo najčešće dolazim) uvijek iznimno uslužni, spremni savjetovati i pomoći. Stoga, primite čestitke za svoj dosadašnji rad i nastavite u istom smjeru i dalje, na opće zadovoljstvo svojih korisnika!“
Lp,Katarina T. Ž.