YASENKA- zdravlje za cijelu obitelj

YASENKA- zdravlje za cijelu obitelj

Yasenka proizvodi namijenjeni su svakome tko želi poboljšati svoje zdravlje.

Domaći brend koji na hrvatsko tržište donosi nove trendove i stvara nove standarde koji se odnose na ljepotu i zdravlje. Zbog izvrsne kvalitete svakog dana broj pozitivnih komentara raste, a brojne hrvatske influencerice promoviraju Yasenku kao broj jedan pri odabiru dodataka prehrani. Jedna od njih je i Sonja Kovač na čijem Instagram profilu vrlo često možemo vidjeti objave posvećene Yasenki.

sonja kovač, yasenka

Raznovrsnost proizvoda pruža adekvatne dodatke prehrani za sve dobne skupine i različite “probleme” koje želite popraviti. Jedan od najhvaljenijih proizvoda zasigurno je Yasenka skinage- collagen advanced 5000.

YASENKA SKINAGE – COLLAGEN ADVANCED 5000

Radi se o tekućem dodatku prehrani s hidroliziranim kolagenom, hijaluronskom kiselinom, resveratrolom i vitaminom C. Hidrolizirani (riblji) morski kolagen poboljšava elastičnost i čvrstoću kože te smanjuje vidljivost bora. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i zaštitu stanica od oksidativnog stresa. Preporučena dnevna doza je 50 ml, a krase ga lagane arome šumskog voća. Kolagen je najzastupljeniji protein u našem tijelu, na koji otpada 1/3 proteinskog sastava. Popularna je činjenica da ga pronalazimo u koži, kosi, noktima i vezivnim tkivima.

Na društvenim mrežama skupila su se brojna iskustva koja preporučuju Collagen 5000 kao novi “must have”.

Yasenka

YASENKA SKINAGE – HAIR BOOST

Još jedan od proizvoda koje je svakako bitno za spomenuti je i Yasenka skinage- hair boost. Radi se o hidroliziranom keratinu koji poboljšava strukturu i izgled kose. Sadrži biotin koji doprinosi održavanju zdrave kose i kože. Uzima se 25 ml jednom na dan kroz 1-3 mjeseca. Stručni tim Yasenka u formulaciju je dodao i vitamin B6 koji doprinosi normalnoj sintezi cisteina i aminokiseline koja sadrži sumpor i koja podržava zdrav rast kose te cink i niacin koji održavaju zdravu kosu. Uz njega dolazi i dozator, a okusom je još bolji zbog arome naranče. Iskustva korištenja hair boosta govore kako korisnici primjećuju pozitivne promjene koje se odnose na smanjivanje opadanja kose, novog rasta mlade kose i sveopće bolje kvalitete kose.yasenka

Kod korištenja dodataka prehrani vrlo je bitno koristiti samo provjerene dodatke za koje znamo da nam mogu pomoći. Yasenka je jedan od takvih brendova, a još veći plus je što se radi o domaćem brendu.  Yasenka (Instagram profil) proizvode možete pronaći u našim ljekarnama i web shopu.