NOVO* NUTRIKLINIKA U SURADNJI S LJEKARNAMA RIZK!

NOVO* NUTRIKLINIKA U SURADNJI S LJEKARNAMA RIZK!

Vodite računa o svom zdravlju – Ljekarne Rizk Vam nude stručnu pomoć!

Jeste li znali da se 70% našeg imuniteta nalazi upravo u crijevima? Često se nazivaju i „ drugim ljudskim mozgom“, budući da hrana koju konzumiramo prolazi našim crijevima i cjelokupnim probavnim sustavom. Nebrigom o namirnicama koju unosimo često suptilno narušavamo funkcioniranje našeg probavnog sustava, ali i cjelokupno zdravlje čovjeka. 

Kako se sve češće javljaju obolijevanja kod ljudi mlađe životne dobi, briga o prehrani postaje neizostavna stavka zdravlja ljudskog organizma.

Čovjek današnjice živi ubrzanim načinom života. Kao populacija, znatno smo napredniji od naših predaka, živimo na način u kojem nas svakodnevno zaokuplja stres, brige i problemi, što se odražava na naše fizičko stanje. Tehnološki smo kao društvo brži i napredniji, no na današnju ’brzu’ hranu, dostupnu na svakom koraku, naš organizam – ne pristaje. Kroz godine, naše tijelo se nije fizički adaptiralo na ‘brzi’ način konzumacije obroka.

Česti padovi imuniteta, debljina i porekomjerna tjelesna težina, neregulirani šećer (glukoza) u krvi, poremećaji ginekološkog zdravlja žene, nadutost, neredovite ili učestale stolice, alergije, intolerancije na namirnice, slaba koncentracija, umor, nedovoljan oporavak, loša kontrola bolesti samo su neka od stanja, dijagnoza ili simptoma koji su u povezani s dugotrajnom neuravnoteženom prehranom.

Mogli bismo naše tijelo zamisliti kao jednu “zgradu” našeg postojanja. Ukoliko “temelji naše zgrade” nisu čvrsti, naša “zgrada” se teže bori sa svim životnim promjenama. Briga o prehrani i vođenje zdravog načina života jačaju naše temelje.

Svijest o zdravoj prehrani danas je potreba svakog čovjeka, a ne samo moderan lifestyle kao trend.

Sustavna i ciljana briga o prehrani u središtu je svih zdravstvenih smjernica i projekata:

·         povezanih s primarnom prevencijom bolesti

·         povezanih s liječenjem bolesti (dijetoterapija)

·         posvećenih poboljšanju kvalitete života

·         usmjerenih prema poboljšanju rezultata (sportska prehrana).

Znanost o prehrani, medicina i ljekarništvo međusobno se nadopunjuju, te je njihovo međusobna suradnja od presudne važnosti.

Kako u Rizk ljekarnama shvaćamo potrebe čovjeka današnjice koji teži povratku ravnoteže s prirodom, prirodnom i zdravom prehranom, pokrenuli smo novi zdravi projekt. 

 

Službeni smo partner Škole mršavljenja – http://www.skola-mrsavljenja.hr/category/partneri-skole/

 

 

Zadovoljstvo nam je objaviti suradnju sa stručnim timom iz renomiranog nutricionističkog savjetovališta NutriKlinikaNutriKlinika je zdravstveno savjetovalište koje u svojem radu koristi integriran i interdisciplinaran pristup stručnjaka specijalista koji surađuju s magistrom Bratkovićem, i u svojem primarnom djelovanju stavljaju naglasak na optimizaciju prehrane.

U ljekarnama Rizk potražite stručnu pomoć profesionalnog nutricionističkog savjetovanja – predstavljamo Vam suradnju s magistrom nutricionizma Nenadom Bratkovićem, jednim od vodećih stručnjaka na području nutricionizma i dijetoterapije u Hrvatskoj. Osnivač je i voditelj NutriKlinike koja djeluje više od 10 godina, a svoju reputaciju duguje više od stotinu zadovoljnih klijenata koji su zatražili stručne usluge ove ‘klinike zdravlja’. Magistar Bratković radi s velikim brojem klijenata širom Europe (Irska, Njemačka, Luksemubrg, Srbija, BiH, Švicarska, Ukrajina), ali i Australije. Kao osobni nutricionist, vodi svoje klijente željenim rezultatima, poboljšava njihovo zdravstveno stanje, te ih priprema za izvedbe na sportskim borilištima.

Kroz kontinuirano obrazovanje, prije svega u inozemstvu, mag. nutr. Bratković svakom klijentu jamči osoban i iskren pristup prenošenjem informacija na pristupačan način koji je zanimljiv i primjenjiv svakom klijentu.

 Dopustite da Savjetovalište NutriKlinika i ljekarne RIZK budu Vaš novi saveznik u uravnoteženju zdravih navika! – OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!